Turridning – Djurgården (Maj -Sep)

OBS! Våra hästar är stora med en mankhöjd på 1,7-1,8m

Grupperna är små 2-6 deltagare.
Turerna anpassas efter den som kan minst/vill minst, så välj en tur som passar Er bäst.
Vi har en viktgräns på 95kg.
Åldersgräns 15 år (12år om vuxen rider med)

Vi samlas på Hunduddsvägen 2. Vid klockslaget som står i bokningen. Vi rider iväg ca. 30 minuter efter samlingstiden när vi gjort ordning hästarna. Ridturen är 1-1,5h och efter det tar vi ca. 30 min att göra ordning hästarna och låta dom äta mat. Tidsåtgång totalt är ca 2,5h.

Djurgården:  Vi rider på de fina anlagda ridvägarna som finns på kungliga djurgården. Både Natur och Stadsmiljö kommer ni få uppleva på denna tur.

Vana ryttare, Den här turen passar ryttare som kan rida i alla gångarter på en okänd häst i naturen. Man kan sadla och tränsa sin egen häst.
Ovana ryttare, Den här turen passar ryttare som kanske precis börjat på ridskola och lärt sig att skritta och trava på okända hästar eller för dem som har haft ett långt uppehåll och är osäker på sin ridstatus.  Vi blandar skritt och trav och kanske en eller flera galopper.
Nybörjare, Denna ritt är anpassad för dig som kanske aldrig suttit på en häst men känner att det är dags att prova eller för dig som bara vill ha en skön, lugn och trevlig upplevelse att se underbara Djurgårdens natur från hästryggen. Vi håller denna grupp liten för att alla ska få den hjälp som behövs och känna tryggheten när vi rider iväg. I denna tur så skrittar vi och om alla i gruppen vill prova på trav så gör vi det i korta omgångar.

Vid genomförd bokning accepterar ni bokningsvillkoren.
Boka din tur via bokningssidan -> Bokning